Nieuws berichten

Nieuws @Twitterberichten

Hebben jullie al gestemd op de leukste Amateurclub van Nederland @RBCvoetbal ?? #rbcleeft

1 novebemer 2013, 09:16

Laatste nieuws

Besparen met een waterontharder

Geplaatst op: 12 juni 2012, 11:18

Kalk heeft isolerende eigenschappen. Dit heeft als gevolg dat er rendementsverlies ontstaat bij de huishoudelijke apparaten die gebruik maken van dit water. Een gezin van 4 personen kan met het ontharden van water €120, - per jaar besparen op de energiekosten.

waterdruppels

Douches, badkamer en keuken kalkvrij

Het een waterontharder van Ultraspring worden alle kalkvormende deeltjes uit het water gehaald. Er verschijnen dus geen kalkstrepen meer op de ramen, het bestek, glaswerk en het servies. Bij het wassen van de auto of de ramen is zemen niet meer nodig. Door de waterhardheid te verminderen levert je dat zo’n 1,8 kg waspoeder voordeel op bij iedere 1000 liter zacht water. 

Zachte huid zonder problemen

Zacht water heeft een laag niveau aan zouten zoals calcium en magnesium in tegenstelling tot hard water. Deze zouten irriteren de huid. Door zacht water te gebruiken verminder je dus deze zouten en is er minder zeep nodig om te wassen, dit draagt ook bij aan een irritatievrije huid. Zacht water gebruikt 70% minder zeep en wasmiddelen dan hard water. Kleding, haar en de huid voelen dan ook echt zachter aan. Kalk aanslag in de badkamer en keuken verdwijnt, de levensduur van apparatuur neemt toe en ramen en voertuigen drogen zonder strepen achter te laten.

Bron: Aquacell 

Gerelateerde artikelen:
10-05-2012 Wat doet Reverse Osmose van Ultraspring
07-03-2012 De smaak van leidingwater
12-08-2011 Hardheid van kraanwater