Nieuws berichten

Nieuws @Twitterberichten

Hebben jullie al gestemd op de leukste Amateurclub van Nederland @RBCvoetbal ?? #rbcleeft

1 novebemer 2013, 09:16

Laatste nieuws

Een waterontharder in de medische zorg

Geplaatst op: 23 juli 2012, 15:20

Hygiëne staat binnen de medische zorg hoog in het vaandel. Niet alleen voor specialisten en patiënten is een goede hygiëne van groot belang maar apparatuur gaat ook langer mee wanneer het goed schoon wordt gehouden. Storingen van restjes vuil en kalkaanslag zijn zonde van de tijd en het geld.

Waterontharder

Eén van de oorzaken van een storing is hard water. Hard water bestaat uit een grote hoeveelheid kalk. Dit water veroorzaakt kalkaanslag waardoor apparaten meer energie gebruiken om dezelfde prestatie te kunnen leveren. Een heel bekend voorbeeld hiervan is het verkalkte verwarmingselement in een wasmachine. Dit probleem is te voorkomen door een waterontharder in huis/praktijk te nemen. Wanneer uw praktijk aan het huis vast zit kunt u ook thuis genieten van heerlijk zacht water. 

Voordelen van een wateronthardingsysteem 

Een waterontharder haalt de kalk uit het water waardoor ‘zacht’ water overblijft. Medische apparaten kunnen met dit water niet meer verkalken en gaan dus gegarandeerd langer mee. Ook scheelt dit een hoop onnodige energie. Met een waterontharder bespaart u flink wat extra kosten en zacht water is nog lekker ook! Informeer gerust naar de voorwaarden voor een proefplaatsing en ervaar het gemak van een waterontharder in de praktijk. 

 

Gerelateerde artikelen:
12-06-2012 Besparen met een waterontharder
06-02-2012 Eco waterontharder doet het goed op de markt