Overname Ultraspring door Watercompany

Geplaatst op: 3 juni 2011, 16:12

Watercompany heeft haar marktpositie verstevigd met de overname van UltraSpring.Watercompany waterkoelers is leverancier van waterkoelers aangesloten op de waterleiding en richt zich met name op de b2b markt.

Zuiver water op kantoor

WatercompanyWatercompany levert al jaren waterkoelers met waterfilters aan de B to B markt en zag daarbij ook een groeiende vraag ontstaan voor zuiver drinkwater thuis. Via UltraSpring kunnen wij uitstekend aan deze vraag voldoen. Ruim 90 % van de klanten van UltraSpring bestaat uit de particuliere markt. Uit het oogpunt van zuiver water voor thuis kiest men veel voor waterfilters met reverse osmose (omgekeerde osmose) en waterontharders Onder de naam van UltraSpring gaat Watercompany deze activiteiten voort zetten en verder professionaliseren. Jacob ten Hoope en Corné Meesters zullen verantwoordelijk blijven voor UltraSpring.

Het kantoor in Zaltbommel is 1 oktober jl. verhuisd naar Oudenbosch, vanwaar de gehele planning en logistiek wordt georganiseerd. Het telefoonnummer is vervangen door een gratis service nummer 0800 – 0270000. Op Watercompany Waterkoelers vindt u het volledige assortiment waterontharders en waterfilters van UltraSpring.

Gerelateerde artikelen:
06-02-2012 Eco waterontharder doet het goed op de markt