Nieuws berichten

Nieuws @Twitterberichten

Hebben jullie al gestemd op de leukste Amateurclub van Nederland @RBCvoetbal ?? #rbcleeft

1 novebemer 2013, 09:16

Laatste nieuws

Positieve reacties op Thee pakketten

Geplaatst op: 29 mei 2012, 16:21

De 10 winnaars hebben hun Thee pakket ontvangen. Na het invullen van de actiecode maakten alle klanten van Ultraspring kans gratis waterontharder t.w.v. € 1600,= of een Thee pakket van Bloesem. Het was al leuk om deze prijzen uit te mogen delen, nog leuker waren de positieve reactie die wij op Facebook en per mail mochten ontvangen.

Thee pakket van Bloesem

Reacties via Facebook

Shaula Tak-Hendriks: Super bedankt voor het leuke en lekkere kadopakket! Wat een mooi initiatief dat jullie steunen. Ik ga er zeker van genieten, een heerlijk kopje thee drinken met zuiver water uit de Ultraspring waterontharder!!

Martine Nijenhuis: Heel erg bedankt voor het uitgebreide theepakket. Ik ga er de komende tijd erg van genieten. Handig theefilter trouwens voor losse thee. In combinatie met het waterfilter van Ultraspring smaakt de thee overheerlijk! Succes met jullie initiatieven!

Reactie via E-mail

Antoinette Thunnissen: Graag wil ik jullie erg bedanken voor de prachtige theedoos! We hebben meteen een heerlijke pot gezet en er zo’n overheerlijke chocolade-amandel bij gegeten. Echt genieten! Vriendelijke groet, Antoinette Thunnissen

Bloesem Theehuis

De thee pakketten zijn afkomstig van Bloesem Theehuis  in Herpen. Bloesem Theehuis is een maatschappelijke onderneming van Pluryn, organisatie voor gehandicaptenzorg en jeugdzorg. Daarom werken bij Bloesem mensen met een niet-aangeboren hersenletsel, handicap of een psychische aandoening. Zo vinden zij daar een zinvolle dagbesteding en doen zij ervaring op. Een leuk en goed initiatief van Bloesem.

Gerelateerde artikelen:
14-03-2012 Fris en zuiver drinkwater
29-02-2012 Genieten van een kopje gezondheid
07-12-2011 Puur genieten bij Bloesem Theehuis in Herpen