Ultraspring

Waterontharders en Reverse Osmose systemen

Ultraspring heeft voor iedere situatie een passende oplossing in huis. Of u nu een einde wilt maken aan die vervelende kalkvlekken na het opdrogen van water, of behoefte heeft aan de vele voordelen van 100% zuiver water... met Ultraspring kunt u overal of op een specifieke plaats in huis, of in het bedrijf, genieten van het comfort van zacht en/of zuiver water. Of u nu kiest voor de per tappunt te plaatsen waterfilters met reverse osmose (ook wel omgekeerde osmose) of een waterontharder na de watermeter. Kiezen voor een wateroptimalisatiesysteem van Ultraspring is een investering die direct dagelijks comfort oplevert en zichzelf op lange termijn zeker terugverdient. Laat u door één van onze adviseurs geheel vrijblijvend informeren over de diverse systemen en de mogelijkheden voor een proefplaatsing.

 

 

zelf testen?

Bel met

0800-0270000

Voor een afspraak met één van onze adviseurs en vraag naar de voorwaarden voor een proefplaatsing

Bekijk onze contactpagina

Onze ervaring in water, uw voordeel

Gelukkig hebben we in Nederland een hoge kwaliteit drinkwater. Nederlandse waterleidingbedrijven doen er alles aan om ons grond- en oppervlaktewater te zuiveren volgens de strenge eisen die gesteld worden door de overheid. Toch bevat het water dat onze huizen bereikt nog allerlei stoffen (zoals calcium en magnesium) die weliswaar in lage concentraties niet schadelijk zijn voor de gezondheid maar wel voor dagelijkse ongemakken en schade aan leidingen en apparatuur op de lange termijn kunnen zorgen. Ultraspring is als producent en leverancier van diverse zuiveringssystemen al meer dan 15 jaar bezig een einde te maken aan deze ongemakken en mensen onbezorgd te laten genieten van het comfort van zuiver water. We weten als geen ander welke technieken en producten er op de markt zijn en welke in de praktijk écht werken én betrouwbaar zijn.

Onderdeel van hét watermerk: Watercompany

Bij Ultraspring staat service bijzonder hoog in het vaandel. Niet voor niets zijn we in 2012 onderdeel geworden van hét watermerk van Nederland: Watercompany. Watercompany is marktleider in Nederland op het gebied van waterkoelers op de waterleiding in de zakelijke markt. Watercompany kenmerkt zich door kwalitatief hoogwaardige producten, duurzaamheid, innovatie en service. Door deze overname kunnen de klanten van Ultraspring nu ook rekenen op dit  betrouwbare en uitstekende serviceapparaat. Zo kunt u onbezorgd genieten van het comfort van écht zuiver water. Wilt u meer weten over Watercompany? Kijk dan eens voor een bron van inspiratie op de website van Watercompany waterkoelers .