Vitalisers

Vitaal water

Een proces waarbij het water uit het leidingnetwerk via wervelingen en bepaalde halfedelstenen weer zijn natuurlijke trillings- en fysieke energie terugkrijgt waardoor aanwezige mineralen (spoorelementen) in coloïdale toestand worden gebracht. Dit wil zeggen dat de spoorelementen electrisch negatief geladen worden en in een zeer fijne niet opgeloste maar ook niet in een vaste vorm in het water rondzweven. Het lichaam kan ze daarom makkelijker opnemen en indien niet bruikbaar sneller uitgescheiden. Genoemde energievormen verbeteren niet alleen de bindingsfunctie maar worden ook als energievorm aan het lichaam overgedragen wat een vitaliserende werking geeft.


zelf testen?

Bel met

0800-0270000

Voor een afspraak met één van onze adviseurs en vraag naar de voorwaarden voor een proefplaatsing

Bekijk onze contactpagina

VitaliserUltraspring heeft een eigen lijn watervitalisers ontwikkeld voor verschillende toepassingen. Onze bijzondere ei-vormige vitalisers hebben géén onderhoud nodig en behouden in de loop der jaren hun kwaliteit. Speciaal voor de gebruikers van onze Zuiver Water apparaten is er een compact model vitaliser beschikbaar dat in het aanrechtkastje kan worden gemonteerd: de Inline-Vitalizer. 

Test de vitaliser

Hiermee combineert u beide bovengenoemde processen en krijgt het grootste rendement uit water. Wij zijn zo overtuigd van deze vitalisers dat u deze techniek zelf mag uitproberen door middel van een “niet goed geld terug garantie”. Gedurende drie maanden mag u deze vitaliser testen en niet tevreden met het resultaat; retourneren tegen aankoopbedrag.