Waterontharder

Kalkvrij water door het hele huis

Wie waterontharding zegt, zegt Ultraspring. Want Ultraspring is hét adres voor kwalitatieve oplossingen tegen kalk in water door het hele huis. Innovatieve waterontharders in verschillende capaciteiten; Ultraspring heeft het in huis. En voor een goed advies voor uw woning komen we graag bij u langs. Ons land kent namelijk vele gradaties in waterhardheid en dat maakt iedere situatie uniek.

Daarom geven onze experts u graag een advies waar u echt iets aan heeft. Niet voor niets wordt onze service op de beoordelingssite www.klantenvertellen.nl met hele dikke 8 gewaardeerd. En daar zijn we best trots op.

Softflo

De Softflo waterontharder is een compact model met het display bovenop de deksel. De Softflo reinigt zichzelf en past zich aan op uw behoeftes.

Ultrasoft

De Ultrasoft waterontharder is een groter model dan de Softflo. Hierdoor is de Ultrasoft in staat meer water te zuiveren per dag. Voor grote huishoudens is dit de ideale oplossing.

ALL-IN Service

Ultraspring levert  waterontharders zonder servicecontract maar wel met 15 jaar garantie. 8 jaar volledige garantie* op onderdelen, arbeidsloon en voorrijdkosten. Vanaf het 9de t/m het 15de jaar heeft u nog steeds volledige garantie op alle onderdelen.

De grote wisseltruc

Met een Ultraspring waterontharder heeft u overal in huis, of in het bedrijf, zacht water. De waterontharder, die op basis van ionenwisseling werkt, haalt de ionen die kalk veroorzaken uit het water. Zo gaat er overal in uw huis zacht water door leidingen én apparaten. Iets dat veel verwarmingselementen zeker waarderen.

100% dekking

Nooit meer kalkvlekken verwijderen van tegels, sanitair, in uw keuken... eigenlijk op iedere plaats waar water de kans krijgt om op te drogen. Dus ook op de plaatsen die u niet kunt zien zoals in uw huishoudelijke apparatuur en leidingen. Met een waterontharder van Ultraspring heeft u gegarandeerd zacht water in alle hoeken van het huis. Ontdek zelf hoe comfortabel dit is. Neem contact op met één van onze adviseurs.

zelf testen?

Bel met

0800-0270000

Voor een afspraak met één van onze adviseurs en vraag naar de voorwaarden voor een proefplaatsing

Bekijk onze contactpagina

Waterontharder, voor écht kalkvrij water

Kalkvlekken in de keuken en badkamer, kalkaanslag in onze espressomachine, waterkoker, wasmachine... Daar hebben we toch allemaal schoon genoeg van? Ontdek een waterontharder van Ultraspring en maak een einde aan kalk in het water, door het hele huis. Het water smaakt beter, reinigt beter én u hoeft minder vaak te poetsen. Daarnaast zit kalkvrij water vol met voordeel. Want wist u dat kalkaanslag in leidingen en apparaten voor een hoger energieverbruik zorgen én de levensduur van apparaten aanzienlijk verkort? Met een waterontharder maakt u hier dus direct een einde aan. Profiteer ook van alle voordelen van kalkvrij water.

In Nederland beschikken we over een goede kwaliteit leidingwater dat vaker iets te hard is dan te zacht. Zo zijn we er namelijk van verzekerd dat het water veilig onze huishoudens bereikt. Maar deze hardheid van water heeft een vervelende bijkomstigheid: kalk. Deze kalk zorgt voor kalkvlekken, kalkaanslag in apparaten en leidingen, een verminderde werking van was- en schoonmaakmiddelen, wasgoed dat hard opdroogt en sneller slijt doordat we meer wasmiddel moeten gebruiken... kortom meer ongemak dan comfort.

Een waterontharder biedt de oplossing

Om dit probleem aan te pakken is het belangrijk om te weten dat deze kalk is samengesteld uit calcium- en magnesiumionen. Met een waterontharder van Ultraspring haalt u deze ionen simpel gezegd uit het water door ze om te wisselen voor natriumionen. En daar merkt u helemaal niets van! Zo stroomt er voortaan zacht water door al uw leidingen en tappunten. Doordat verwarmingselementen in apparaten vrij zijn van kalkaanslag kunnen zij met minder energie dezelfde prestaties leveren, wat het energieverbruik en de levensduur natuurlijk ten goede komt. Een Ultraspring waterontharder is eenvoudig te installeren, betrouwbaar, gaat jarenlang mee en is een investering die u zeker terugverdient.

 

Heeft u behoefte aan zacht water dat ook nog eens écht zuiver is? Dan is wellicht een reverse osmose filter een mooie aanvulling bij het tappunt.

Waterontharding producten van Ultraspring

 

Klik hier voor foto's van onze producten in de praktijk