Zakelijk

échte wateroplossingen

Ultraspring levert ook waterbehandeling- en waterzuiveringsystemen voor de zakelijke markt en gezondheidssector. Het belang van schoon zuiver en zacht water geldt natuurlijk niet alleen voor u als particulier.

Onze zuiver water oplossing is maatwerk

Vele installateurs, horeca ondernemers en bedrijven uit de gezondheidszorg hebben al de weg gevonden naar Ultraspring. Wij denken graag met u mee hoe wij met onze waterontharders, reverse osmose systemen en andere waterbehandeling systemen, toegevoegde waarde kunnen zijn voor uw onderneming.

zelf testen?

Bel met

0800-0270000

Voor een afspraak met één van onze adviseurs en vraag naar de voorwaarden voor een proefplaatsing

Bekijk onze contactpagina

Horeca

Natuurlijk weet u als ondernemer heel goed het belang van goed onderhoud aan uw apparaten en instrumenten, maar wist u ook dat met het juiste water minder onderhoud nodig is? Kalkvrij water levert een positieve bijdrage aan het functioneren van uw apparatuur. Voor de horeca betekent dat een langere levensduur van koffieautomaten, vaatwassers, combisteamers etc. Ook zullen door de betere werking de energiekosten af nemen.

Gezondheidssector

Steeds meer apparaten maken gebruik van water. Zuiver en onthard water garandeert een langere levensduur van uw installatie en omdat er geen kalkafzetting plaats vindt is het risico op bacteriegroei ook beperkt. Reverse Osmose en waterontharders worden al veel toegepast binnen de mondzorg.

Installatiebedrijven

Zacht water zorgt voor een betere werking van verwarmingsketels en een hoger rendement. De Ultraspring waterbehandelsystemen zijn een mooie aanvulling op uw produktenpakket.